július 26, 2007

Micsoda futam volt a hétvégén !
Két képernyő a versenyről:



Ez az első pár kör teljes zavarfát mutatja, az éppen aktuális helyezéseket. Ugye milyen szép?


















Ő pedig azt a pillanatot amikor mindenki behajtott a pit-be. Azt a tolongást! :-)

július 12, 2007

Kanada, kalózkodás

Egy érdekes film angolul beszélőknek arról, hogy a nagy lobbicsoportok mennyire erősek a világban. Kanadában szeretnének törvényeket megváltoztatni, de a tények érdekesek...

július 06, 2007

Ma olvasom a friss hírt:

Megbüntetik a túl drága gyógyszereket felíró orvosokat

Egyetértek! Mivel minden gyógyszer drága, ezért - szerintem - minden orvost meg KELL büntetni (sőt, szerintem a tíz év szigorított főbelövés!) ha egyáltalán gyógyszert ír fel! Hiszem gyomorrontás ellen ott az "Indul a bakterház"-ból megismert füves és futkosós megoldás, ha valaki meg olyan beteg hogy csak drága gyógyszerrel lehet meggyógyítani, akkor az már úgysem dolgozik, csak viszi a lét. Szóval pusztuljon minden szemét aki em befizet, hanem szeretne a biztosításából gyógykezelést!

A gazdaság élénkítését ott kéne kezdeni, hogy a gyógyintézményeket (rendelőket, kórházakat, stb) be kéne zárni. Ott úgyis csak betegek vannak. Az orvosok átképzéssel lehetnének mondjuk gyógyfüvesek, kuruzslók, vagy kínainak álcázott aku- (punktúra, presszúra, stb) izé kuruzslók.
Felvirágozna a magángyógyítás, és lendületünkben nem okozna törést a sok szemét beteg, aki ráadásul még orvoshoz is jár.