május 20, 2004

A magyar tartalmak sem rosszabbak mint bármely angol érdekesség.
Nagyszerű példa a Matula Magazin mely dolgos hétköznapjainkon munkahelyen képernyőt bambulva hirtelen egy kávé hatásával vetekedve dobja fel napunkat, és kollegáinkat is megrémítve feltörő röhögésünkkel állásunkat is veszélybe sodorhatjuk, de döntse el mindenki megéri-e.

A
Töpörtyű kenyérrel, hagymával nagyszerű szösszenet.
Egy idézet (de csak azért, hogy aki nem akar ilyet olvasni az a kattintás előtt eldönthesse):

Töpörtyűt az ember hétvégén süt. Nem csak azért, mert hétköznap este a fasznak sincsen kedve tömény zsírszagba nyugovóra térni, de azért is, mert jó töpörtyűhöz idő kell, és legalább két piros ulti.

Ennél sokkal kifinomultabb és számomra lelkileg közelebb álló történet a
Bevásárlás a Tescóban

Idézet innen is:

A magányos férfinak összesen négy dologra van szüksége. Italra, amit meg lehet inni, italra, amitől be lehet baszni, ételre, amit akkor eszik, amikor éhes, és ételre, amit akkor eszik, amikor be van baszva.

Vagy egy másik:

A magányos férfi nem ír bevásárlólistát, hiszen nincs siralmasabb kép, mint egy férfi, aki a Tescóban állva egy siralmas bevásárlólistát tart a kezében. Egyébként is: mi a fasz van akkor, ha az ember elfelejt mondjuk folyékony kézmosószappant venni? Kurvára semmi nincs. Az egész világ feldughatja magának az összes folyékony kézmosószappant, bazmeg. A bevásárláshoz csupán arra van szükség, hogy a magányos férfi ismerje önmagát, majd végigkígyózva az egész élelmiszer-osztályon gyorsan vágjon az esze, hogy kell-e neki valami az adott polcról, vagy lehet továbbmenni a kijárat felé, aztán meg haza a picsába.

Nincsenek megjegyzések: