május 24, 2004

Ha már a témánál vagyunk, és a 21. század elején leomlanak a prüdéria falai, akkor egy hírportál is helyén van.
Ha valaki nem tudja hogy mit jelentenek ezek a szavak és rövidítések, azoknak ajánlom nézzenek utána!
JÜM - JÜM ház
NA
PC
TFP
vilivalizás a susnyákosban

Hát igen. Szakszavak a beavatott férfitársadalom számára. De ne legyen ez csakis az ő kiváltságuk. Így gondolta ez a weboldal létrehozója is, aki közkinccsé tette.

május 20, 2004

A magyar tartalmak sem rosszabbak mint bármely angol érdekesség.
Nagyszerű példa a Matula Magazin mely dolgos hétköznapjainkon munkahelyen képernyőt bambulva hirtelen egy kávé hatásával vetekedve dobja fel napunkat, és kollegáinkat is megrémítve feltörő röhögésünkkel állásunkat is veszélybe sodorhatjuk, de döntse el mindenki megéri-e.

A
Töpörtyű kenyérrel, hagymával nagyszerű szösszenet.
Egy idézet (de csak azért, hogy aki nem akar ilyet olvasni az a kattintás előtt eldönthesse):

Töpörtyűt az ember hétvégén süt. Nem csak azért, mert hétköznap este a fasznak sincsen kedve tömény zsírszagba nyugovóra térni, de azért is, mert jó töpörtyűhöz idő kell, és legalább két piros ulti.

Ennél sokkal kifinomultabb és számomra lelkileg közelebb álló történet a
Bevásárlás a Tescóban

Idézet innen is:

A magányos férfinak összesen négy dologra van szüksége. Italra, amit meg lehet inni, italra, amitől be lehet baszni, ételre, amit akkor eszik, amikor éhes, és ételre, amit akkor eszik, amikor be van baszva.

Vagy egy másik:

A magányos férfi nem ír bevásárlólistát, hiszen nincs siralmasabb kép, mint egy férfi, aki a Tescóban állva egy siralmas bevásárlólistát tart a kezében. Egyébként is: mi a fasz van akkor, ha az ember elfelejt mondjuk folyékony kézmosószappant venni? Kurvára semmi nincs. Az egész világ feldughatja magának az összes folyékony kézmosószappant, bazmeg. A bevásárláshoz csupán arra van szükség, hogy a magányos férfi ismerje önmagát, majd végigkígyózva az egész élelmiszer-osztályon gyorsan vágjon az esze, hogy kell-e neki valami az adott polcról, vagy lehet továbbmenni a kijárat felé, aztán meg haza a picsába.

Ja, nem is mondtam, a linket a [Subbacultcha] küldte, iratkozz fel!
Érdemes a többit is végigolvasni, nekem tetszik!
Betojás. Hogyan lehet a mindennapi kedveceinket, a postán dolgozó kedves és aranyos, segítőkész és csinos kisasszonyokat pillanatok alatt kiakasztani, és őrjöngő droidokká tenni?
Megmondja

május 14, 2004

Kill Bill játék!
Minden a szex körül forog. Talán ezért is van komoly piaca a fallikus és erotikus szobroknak, faragványoknak, képeknek.
Ha már nagyon kéne valami izgis a komódra, akkor itt lehet shoppingolni:
Ha már nagyon kivagy, van egy hely a virtuális világban ahol meg lehet tanulni (profiktól!) a rágógumilufi fújás művészetét.

Az életben vannak nehéz pillanatok.
Mondjuk amikor a reggelire munkahelyre vitt banán összenyomódik, és szétkenődik fontos iratok között. De az is ugyanaz az öröm, amikor a kedvesed préseli bele az anyósülésbe egy laza hupanással az odakészített csemegét.
De megvan a megoldás!



Mi jöhet még? Tojástartó egyesével? Minihűtős fagyitartó a kocsiban telefonálás közben megunt fagyinak? Mindegy. Azért várom a további idióta találmányokat!
Horrorbolt


Egy site arról, hogy Bush hogyan törli bele a szemüvegét A David letterman show felvételén az előtte álló hölgy (producer) ruhájába - kérdezés nélkül

A site egyértelműen nem a jelenlegi elnök mellett kampányol. Ez számomra abból is kiderül, hogy felraktak egy videót, melyben nagybetűkkel, és énekelve


egy seggfej idióta gyermekeként hivatkoznak rá.

Mielőtt valaki ezt hinné hogy véleményt alkotok, ez nem így van. Egyszerűen az tetszik, hogy abban az országban komolyan veszik a szólás szabadságát. Vagyis ki lehet mondani.
Igen, tudom, a kép nem ilyen tiszta, néha csúnyán beverik a fejét azoknak akik ilyet tesznek, és ráfogják a hajléktalanokra, de akkor is.

Nálunk mikor lesznek már egy kicsivel keményebb, politikát támadó weboldalak, vélemények?
Legutoljára fejek hullottak egy politikától állítólagosan független elektronikus médiában, mert megkérdeztek egy bérgyilkost, mennyi a tarifája komolyabb célpontnál...
Egy másik - és sokkal szellemesebb ötlet, a nudista tömegcsoportkép.
Emlékeztek a PacMan című klasszikus játékra?
Ha nem, akkor itt egy kép:


Nos Manhattan szigetén megrendezték ugyanezt élőben. Manusok és csajok rohangáltak fel s alá a szigeten, és kihasználva a város utcái adta tulajdonásokat (hálószerű, egymásra derékszögű utcák) lejátszották a játékot. A kapcsolatot Wi-Fi, mobiltelefon adta, és az interneten közvetítették. Nekem tetszik!


Folytatódik a sorozat. Úgy tűnik a net egy hely, ahol az amberek azzal versenyeznek, hogy kinek van hülyébb ötlete.

Íme egy, amiben kicsit erotikusan kell egy peszgőt kibontani.

Tartalma miatt inkább lányoknak ajánlom! :-)