március 09, 2005

Van egy pár dolog ami piszokul idegesít.
Mondjuk amikor kilépek a hotmail-ből, és elkezdek begépelni egy újabb címet. És erre az Internet Explorer (IE) szarik bele hogy én éppen mit szeretnék csinálni, beírja az msn.com valami címét.
Vagy amikor beállítom hogy én üres lappal szeretném elindítani a böngészőt (és nem várni arra amíg a kezdőlap legurul), és mondjuk van egy update, erre újból a picipuha honlapján kezd a böngésző. Na ez volt az a pont, hogy áttértem a Firefox-ra. Mert ami sok az sok.

De mindenkit más idegesít. Mondjuk van akit az, hogy a gépem alapból idiótának néz. Rákérdez hogy "Ar jú súr?
" Szerinted? Mi a francért kattintottam oda ha nem azt akarom??????? ááááá

De nem csak a számítógép tud idegesítő lenni. Hanem például az (ami nem is olyan régen történt meg egy barátommal), hogy az autó furcsa zajokat adott ki magából menet közben. Bízva a visszajelző lámpákban és műszerekben, ő azt hite hogy valahol másutt van a probléma. Kiderült hogy nem. Megette a gép az olajat, de az olajnyomás visszajelző nem jelzett hibát. Egyértelmű konstrukciós hiba.

De szerintem az is konstrukciós hiba, hogy a vonalas telefonok mindegyikén bal oldalon van a kagyló, míg a jobb oldalon a gombok. Az emberek nagy része viszont a jobb fülén tartja a kagylót (jobb kézzel), és ballal tárcsáz. AKKOR MEG MI A FRANCNAK VAN FORDÍTVA A KÉSZÜLÉKEN????

Vagy a konfliktus a telefon és a számítógép numerikus billentyűzete között. Ugyanúgy a 0-9-ig vannak rajtuk számok 3-aqs csoportokban, csak éppen nem ugyanúgy! Az egyik fejjel lefelé van a másikhoz képest. Miért????

Na mindegy, estig sorolhatnám mi nem működik. Íme egy oldal ami ennek szentelte életét.

Jelszó:
"Keyboard not detected, press any key to continue"

AskTog

Nincsenek megjegyzések: