december 04, 2005

Komment


Nem kell elhinni! Ez csak egy gondolatkísérlet, ráadásul nem is az enyém. De jó felütés a post-hoz, amit éppen elkezdtem megírni.
Egy igencsak vitatott szakma portálja, első olvasatra igencsak szimpatikus hozzáállással. Jelzem van mit javítani az image-en, akit vágtak már át, vagy éppen toltak le az útról taxisok. Mindegy, az élet nem fekete vagy fehér, ha bunkó sz utakon vagy át akart vágni, én is hajlamos vagyok anyázásra vagy beszólásra. De bizonyosan sokféle taxis van.

Például kezdő taxis. Egy interjú itt.

A legdurvább történet az amelyben a FUDESZ elnöke Horváth Pál megfenyegeti őket egy cikk miatt. Ebből a beszélgetésből a stílus minősít.

Szerintem ennek még lesz utóélete.

Ami viszont ennél százszor fontosabb. Jó ha vannak ilyen portálok. Mert a sok zacc ellenére ami felszínre kerül elmsélheti egy szakma mindennapjait, kicsivel közelebb hozhatja a valóságot és az elítéleteket. Az igazság úgyis valahol a kettő között van. Ráadásul ez egy szakma amely kinn van a kirakatban.
Hasonló portál a Lánglovagok. Érdemes beleolvasni. Amit viszont hiányolok, az a rendőrség hasonló tematikájú portálja. Ahol a rendőrökről olvashatunk jót és rosszat. Felteszem nehéz lenne egy olyat összehozni, ahol valóban közlik a stikliket, problémákat, hibákat. Egy olyan portál amely csak fényezi a rendőrséget kb 15 mp alatt válhatna közröhejjé a világhálón.

Milyen szakmáknak kéne még saját tematikus portál? Javaslatokat várok!

Nincsenek megjegyzések: