augusztus 23, 2008

Képregény

Úgy tűnik, hogy az un. "jogvédők" a szavadság és igazság hazájában véget nem érő küzdelmet folytatnak a szerzői jogokért. Még akkor is ha a propaganda hemzseg a csúsztatásoktól, a kis de annál ártalmasabb hazugságoktól. Annyira hogy van aki ott is propagandának hívja, annak is a legrosszabb fajtájának.

A legújabb recept:
Alakíts egy non-profit szervezetet, adj neki valami fedőtevékenységet (a pénzt majd adjuk hozzá), és finoman, a szőnyeg alatt, de próbáld meg az emberekbe táplálni, hogy a letöltés bűnözés, és csúnyán megütik a bokájukat ha ezt teszik.
Például legyen az a szervezet mondjuk egy olyan szervezet amely (többek között) az amerikai bíróságok működésének megismertetését cűzte ki célul. Csinálj egy klassz képregényt, amelyben éppen egy tizenéves lány élete megy le a süllyesztőbe, mert letöltött zenét.

Így van, ezek a gonosz tinik tényleg a jövő ellenségei, mert nem vesznek már CD-t,meg bakelitet sem.

Ilyen az amikor a levél megérkezik:
Csak momentán benézték (egy non-profit szervezet amely a bíróságok működésének jobb megismertetését (is) tűzte ki célul!), mert nem a helyi igazságszolgáltatás, hanem a szövetségi bíróság jár el ilyen ügyekben...


A képregényben a vádló ügyész 25 ezer dollárt és két év börtönt kért a bűnösre.

Elképesztő nem?

Nincsenek megjegyzések: