szeptember 17, 2005

Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer a borotva, melyben a férfiak cserélték a pengét.
Emlékszem, apukám egyenként csomagolt pengéire, de az öt darabos, műanyagdobozos kiadásra is. Utána jött az eldobható. Na az volt ám a nagy csoda!
Később az eldobható borotvának egyszercsak két pengéje lett! Jeeeee.
Utána jött a három penge! Jeeee
Utána az öt penge. Micsoda? Kimaradt a négy pengés! Hé emberek, a Mach3 után a quadro, quattro, four u, de ezerféle klassz kreatív ötlet felmerült bennem! Na jó, felgyorsult a világ, tutira át kellett ugrani ezt a lépcsőt.
Akkor lesz majd innentől 10 pengés? Meg 111 pengés? Meg 512? Vagy szuperszenzoros intelligens? Ha a mosópor intelligens lehet, akkor egy penge miért nem? Lehet hogy egyszer majd a borotvámban több memória lesz mint most a számítógépemben? És lesz majd egycsilliómilliógiga pengéje?

Bakker, most érzem csak hogy mekkora barom vagyok. Most hogy van 5 pengés, és ez mérföldekkel jobb mint a hárompengés, akkor aki eddig csak három pengével húzta le a szakállát, az mostantól ősember? Végül is...

Azt hiszem nem várom meg a 10 pengét. Szakállas leszek. És megtanulom, hogy az életnek több értelme van mint az ötpenge szuperségét elhinni..

Nincsenek megjegyzések: