április 14, 2008

Kórházi pillanatképek

További képek a kórházból:


Hö? Gyerekek miért nem látogathatnak?
Ráadásul maximum kettő látogató per beteg? Miért? Egy család (apu, anyu, gyerek) már nem látogathatja a nagymamit?

Íme a sokat szidott páncél. Kipróbáltam, tényleg működik. Nem tudtam rájönni hogyan, ezért nem sikerült bejutnom, vagyis a feladatát nagyszerűen teljesítette, nem tudtuk kinyitni. Egy széfnek pedig ez a dolga nem?

Viccet félretéve, ott az ágy fölött ez a széf. A problémák ezzel:

- kérni kell hozzá kódot. Mert nem változtatható kódos, hanem fix. Vagyis ma befekszem, megmondják, honal lazán besétálhatok, és egy másik beteg cuccait elviheteném (ha akarnám), hiszen a kód ugyanaz. Basszus, nem hallottak arról hogy a szállodákban ez hogyan működik????

- A beteggel nem mozog a széf. Vagyis ha rosszul lesz, akkor nincs ki aki kivegye a cuccait és áttegye a másik szobába. Vagyis de, van, hiszen akitól a kódot kell kérni, attól a nővérek elkérhetik a kódot és áttehetik az értékeket. Innentől minek széf??? Egy széfet osztályonként, ahol mindenki elhelyezheti az aláírásával hitelesített, lezárt borítékban az értékeit, és az egész százszor egyszerűbb, ezerszer kevesebbe kerül. De kevesebbet lehet belőle ellopni...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem azért nem lehet 12 éven aluli gyereknek bemenni, mert pl. egy súlyosabb tüdőgyulladást egy nem egészen kifejlett immunrendszer talán könnyebben elkap...gondolkozz mielőtt hülyeségen csodálkozol...
A kettes látogató limit szerintem meg azért van, hogy ha két-három beteghez is mennek egyszerre látogatók akkor ne egy disco szintű heringparty legyen a látogatásból, bár ezt nem állítom biztosra.
A széf viszont tényleg nevetséges...:D